top of page
Etsi

Tunnetko jo NANNIC NBE-radiofrekvenssihoidon?NANNIC NBE -radiofrekvenssihoito on tieteellisesti kehitetty belgialainen hoitomenetelmä ihokudoksen vahvistamiseen ja kiinteyttämiseen. Se on kokonaisuudessaan miellyttävä ja erittäin rentouttava hoitokokemus. Ainutlaatuinen iholle imeytettävän lamellaariseerumin ja radiofrekvenssihoidon yhdistelmä antaa kasvoille välittömän nosteen ja napakkuuden, parantaa ihon pintaverenkiertoa, auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainonsa, poistaa turvotusta sekä vahvistaa ihoa. 1. Hoidon aluksi kasvoille levitetään entsymaattinen kuorinta, jonka tarkoituksena on poistaa ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa.

 2. Kuorinnan jälkeen aloitetaan NBE-laitehieronta, jonka ajaksi iholle valitaan ihon tarpeiden mukaiset imeytettävät lamellaariseerumit. Näin hoito on jokaisella hoitokerralla yksilöllinen. Radiofrekvenssin elektromagneettinen ja diaterminen energia aktivoivat ihon mikroverenkiertoa ja happea kulkeutuu kudokseen. Ihon solutoiminta aktivoituu ja kollageeni- sekä elastiinisäikeet vahvistuvat. Vastaavasti kuona-aineet poistuvat kudoksesta verenkierron ja lymfanesteiden mukana.

 3. Hoito viimeistellään ravitsevalla alginaatti naamiolla, joka antaa viimeisen silauksen iholle levitettyjen lamellaariseerumien imeytykseen.

 4. NANNIC NBE -radiofrekvenssihoidossa hoidetaan aina kasvohoidon yhteydessä myös kaula- ja silmänympärysiho. Hoidon myötä ihon kimmoisuus paranee ja juonteet pehmenevät.
Iho näyttää ja tuntuu hyvältä heti hoidon jälkeen. Hoidon vaikutus näkyy vielä pidemmän ajan kuluessa kun kollageeni- ja elastiinisäikeet napakoituvat ja uuden kollageenin tuotanto aktivoituu. Lymfaattinen turvotus kuitenkin häipyy nopeasti. Hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa. Se ei herkistä auringonvalolle ja sopii siksi hyvin myös kesällä tehtäväksi. Erillistä toipumisaikaa ei ole. Hoidon jälkeen ei kuitenkaan suositella saunomista tai tehokasta liikuntaa.


Paras hoitovaikutus saadaan pidemmän ajan kuluessa, kun kollageeni- sekä elastaanisäikeet napakoituvat ja lymfanestekierto tehostuu. Hoito auttaa jo yhdellä kerralla, mutta parhaan vaikutuksen saamiseksi suositellaan sarjahoitoa 3–5 kertaa, 1–2 viikon välein. Tulosten ylläpitämiseksi riittää yksi hoito 1–2 kuukauden välein.


RADIOFREKVENSSIHOIDON VAIKUTUS

 • Olemassa olevan kollageenin supistuminen

 • Neo-kollageneesin aktivoiminen

 • Neutralisoi vapaita happiradikaaleja

 • Aktivoi verenkiertoa

 • Lisää happea kudokseen

 • Hiilidioksidin poistuminen

 • Lisää ß-Endorfinia

 • Poistaa lymfaattista turvotusta

 • Aktivoi lipolyysiä

 • Lisää solujen energiaa


Comentários


bottom of page