top of page
Jane Iredale Magic Mitt® puhdistuskäsine
Tilausinfo

Environ® -tuotteita saavat myydä vain Environ® -koulutuksen saaneet ihonhoidon ammattilaiset, joten Environ® -asiakkaanani sinun on mahdollista tilata Environ® -tuotteita joko sähköpostilla hannele@herttuattarenkauneuspilkku.fi

tai voit tulla ostoksille paikanpäälle sopimalla ajan sivujen "Ajanvaraus" -kohdasta "Tuote- /lahjakortin ostoaika".

Autan sinua mielelläni oikeiden tuotteiden valinnassa, sekä niiden käyttöön liittyvissä asioissa.

Jane Iredale Magic Mitt® puhdistuskäsine
20,60 €

Magic Mitt® -puhdistuskäsine poistaa meikin nopeasti ja tehokkaasti ilman puhdistusainetta vain veden voimalla. Tämä puhdistustapa on todella ihoystävällinen, sillä se ei muuta ihon luonnollista ja suojaavaa pH-tasapainoa. Ihon happamuuden ollessa normaali se suojaa ihoa sitä vastaan hyökkääviltä, haitallisilta bakteereilta. Kaikille ihotyypeille - Ihosi kiittää!


Valmistettu uuden teknologian mikrokuiduista, jotka ovat ohuempia kuin ihmisen hiukset. Kostean kintaan kuidut rikkovat meikissä olevan öljyn pintajännityksen samalla kun kinnas kevyesti kuorii ihoa. Lämpimän veden ja mikrokuitujen yhdistelmä muuttaa meikin koostumuksen emulsiomaiseksi, jolloin meikki pyyhkiytyy helposti kintaan mukana pois. Kinnas puhdistaa jopa ripsivärin ja kestopunan.

 

Magic Mitt® -puhdistuskäsineen käyttö säästää aikaa sekä luontoa, sillä tarvitset puhdistukseen vain vettä ja voit käyttää kinnasta aina uudelleen ja uudelleen.

 

  • Lämpimän veden ja mikrokuitujen yhdistelmä muuntaa meikin emulsioksi, joka on helppo pyyhkiä pois. Poistaa jopa ripsivärin!
  • Poistaa helposti ikävät deodoranttitahrat vaatteista
  • Suojaa käsiä itseruskettavien voiteiden levittämisessä
bottom of page