top of page
Anchor 1

ENVIRON® -TUOTTEET


Environ® -tuotteet ovat elinikäinen A-vitamiinimatka kauniiseen ihoon. Environ® -tuotteiden keskeisin ainesosa on A-vitamiini.

Jotta iho pysyy terveenä ja vahvana, se tarvitsee A-vitamiinia päivittäin. Kun A-vitamiinin hoitovaikutusta tuetaan muilla tieteellisesti perustelluilla aktiiviaineilla, kuten antioksidanteilla ja peptideillä, ihossa nähdään todellisia tuloksia.


Environ® -tuotteet palauttavat iholle sen hyvinvoinnin kannalta välttämättömät ainesosat ja auttavat ihoa suojautumaan haitallisia ympäristötekijöitä vastaan. Environ® -ihonhoidon tulokset perustuvat koti- ja hoitolahoidon yhteisvaikutukseen. Environ®-hoidoissa käytetään tehokkaita ammattituotteita ja niiden imeytymistä tehostavia välineitä ja laitteita. Environ® -kotihoito aloitetaan hoitola-hoitoja tukevilla ihon hyvinvoinnin palauttavilla perustuotteilla. Kun iho vahvistuu, hoito jatkuu ihon erityishaasteita ratkovien tuotteiden käytöllä.

 

Environ® -tuotteet on pakattu ilma- ja valotiiviisiin pakkauksiin, jotta vitamiinien tuoreus voidaan taata. Tuotteiden kehittelyssä ei ole käytetty eläinkokeita. Environ® -tuotteet on tarkoitettu kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille.


Environ® -tuotteita saavat myydä ja hoitoja tehdä vain Environ® -koulutuksen saaneet ihonhoidon ammattilaiset. Environ® -asiakkaanani sinun on mahdollista tilata Environ® -tuotteita joko sähköpostilla hannele@herttuattarenkauneuspilkku.fi

tai voit tulla ostoksille paikanpäälle sopimalla ajan sivujen "Ajanvaraus" -kohdasta "Tuote- /lahjakortin ostoaika".

Autan mielelläni oikeiden tuotteiden valinnassa, sekä niiden käyttöön liittyvissä asioissa.


-

Environ® Oil Free Eye Make-Up Remover
33,00 €
Environ® Mild Cleansing Lotion
57,70 €
Environ® Antioxidant & Peptide Eye Gel
49,60 €
Environ® Vita-Antioxidant AVST Moisturiser 2
64,50 €
Environ® Dual-Action Pre-Cleansing Oil
41,40 €
Environ® Botanical Infused Moisturising Toner
46,00 €
Environ® Vita-Antioxidant AVST Gel
57,00 €
Environ® Vita-Antioxidant AVST Moisturiser 3
64,50 €
Environ® Low Foam Cleansing Gel
57,70 €
Environ® Hydrating Clay Masque
41,00 €
Environ® Vita-Antioxidant AVST Moisturiser 1
60,00 €
Environ® Vita-Antioxidant AVST Moisturiser 4
73,00 €
bottom of page