top of page
Environ® Cosmetic Focus-CIT® -leimasin-neulauslaite
Tilausinfo

Environ® -tuotteita saavat myydä vain Environ® -koulutuksen saaneet ihonhoidon ammattilaiset, joten Environ® -asiakkaanani sinun on mahdollista tilata Environ® -tuotteita joko sähköpostilla hannele@herttuattarenkauneuspilkku.fi

tai voit tulla ostoksille paikanpäälle sopimalla ajan sivujen "Ajanvaraus" -kohdasta "Tuote- /lahjakortin ostoaika".

Autan sinua mielelläni oikeiden tuotteiden valinnassa, sekä niiden käyttöön liittyvissä asioissa.

Environ® Cosmetic Focus-CIT® -leimasin-neulauslaite
49,00 €

Pieni leimasimen mallinen Cosmetic Focus-CIT® -neulauslaite on suunniteltu rypyille ja silmänympäryksille eli alueille, joille Cosmetic Roll-CIT® on liian kookas. Laitetta painellaan vieri viereen hoidettavalle alueelle, jolloin pienet neulat rei’ittävät ihon sarveiskerroksen. 

 

Käyttöalue: Kasvot.

 

Käyttökohde: Tee neulaus iltaisin ihon puhdistuksen jälkeen painelemalla hoidettavaa aluetta leimasimella. Neulaa alussa kerran-pari viikossa ja lisää vähitellenkertojen tiheyttä. Kun iho on tottunut, voit neulata ihon jopa kaksi kertaa päivässä.

 

Käyttörajoitukset: Cosmetic Focus-CIT®:iä ei tule käyttää seuraavissa tapauksissa: tulehtunut akne, ekseema, rosacea, psoriasis, vakava solaarikeratoosi, ihosyöpä, kohollaan olevat luomet ja syylät. Muista myös, että kosmetiikkaa, jossa käytetään hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita, ei ole suunniteltu mesoterapiaan. Jos haitalliset aineet pääsevät ihon syvempiin kerroksiin, ne saattavat aiheuttaa allergisia reaktioita.

 

Käyttöaika: Cosmetic Focus-CIT® tulee vaihtaa uuteen noin 3-6 kk välein hoitokertojen useudesta riippuen.

bottom of page