top of page
Environ® Cosmetic Cosmetic Body Roll-CIT®
Tilausinfo

Environ® -tuotteita saavat myydä vain Environ® -koulutuksen saaneet ihonhoidon ammattilaiset, joten Environ® -asiakkaanani sinun on mahdollista tilata Environ® -tuotteita joko sähköpostilla hannele@herttuattarenkauneuspilkku.fi

tai voit tulla ostoksille paikanpäälle sopimalla ajan sivujen "Ajanvaraus" -kohdasta "Tuote- /lahjakortin ostoaika".

Autan sinua mielelläni oikeiden tuotteiden valinnassa, sekä niiden käyttöön liittyvissä asioissa.

Environ® Cosmetic Cosmetic Body Roll-CIT®
259,00 €

Cosmetic Body Roll-CIT® on tarkoitettu vartalon kotineulaukseen. Sitä suositellaan erityisesti venytysarville ja veltostuneelle iholle ennen Vitamin A,C&E Oilin tai Enhanced Body Oilin käyttöä.

 

Käyttökohde: Koko keho.

 

Käyttöohje: Neulaa vartalo iltaisin peseytymisen jälkeen. Rullaa hoidettava alue kolmeen eri suuntaan alue kerrallaan. Neulaa alussa kerran-pari viikossa ja lisää kertojen tiheyttä vähitellen. Kun iho tottuu neulaukseen, voit neulata kehon jopa kaksi kertaa vuorokaudessa.

 

Käyttörajoitukset: Cosmetic Body Roll-CIT®:iä ei tule käyttää seuraavissa tapauksissa: tulehtunut akne, ekseema, rosacea, psoriasis, vakava solaarikeratoosi, ihosyöpä, kohollaan olevat luomet ja syylät. Muista myös, että “tavallinen” kosmetiikka, jossa käytetään hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita, ei ole suunniteltu mesoterapiaan. Jos haitalliset aineet pääsevät ihon syvempiin kerroksiin, ne voivat aiheuttaa allergisia reaktioita.

 

Käyttöaika: Jatkuvassa käytössä Cosmetic Body Roll-CIT® vaihdetaan uuteen noin vuoden välein.

bottom of page