top of page

Nannic Radiofrekvenssihoito

 

Kiinteyttävä, ihon ikääntymistä ehkäisevä Nannic Radiofrekvenssihoito tuntuu miellyttävältä sekä rentouttavalta.

Nannic radiofrekvenssihoidossa elektromagneettinen lämpöenergia aktivoi ihon mikroverenkiertoa ja lisää happea kudokseen. 

Ihon solutoiminta, joka hidastuu vuosien myötä, aktivoituu joten hoidon aikana ihon kimmoisuus paranee ja juonteet pehmenevät. 

NBE-radiofrekvenssihoidon aikana iholle imeytetään sopivat hoitoseerumit, tästä syystä saman hoidon aikana voi hoitaa esimerkiksi ihon velttoutta ja couperosaa. Sopii myös hyvin kaksoisleuan pienentämiseen, rasvakudos pilkkoutuu hoidon ansiosta ja poistuu elimistöstä normaalin aineenvaihdunnan mukana.

Nannic radiofrekvenssihoidossa hoidetaan aina kasvohoidon yhteydessä myös kaula ja silmänympärykset. Iho jää hoidon jälkeen kauniiksi, voit jatkaa normaaleja askareita ilman sivuvaikutuksia. Paras hoitovaikutus saadaan vielä pidemmän ajan kuluessa, kun kollageeni- sekä elastaanisäikeet napakoituvat ja lymfanestekierto tehostuu.

Hoito auttaa jo kerralla, mutta parhaan vaikutuksen saamiseksi suositellaan sarjahoitoa 3 – 5 kertaa, 1 – 2 viikon välein.

Tulosten ylläpitämiseksi riittää yksi hoito 1 – 2 kuukauden välein.

Radiofrekvenssihoito ei herkistä auringonvalolle ja sopii myös hyvin kesällä tehtäväksi.

Hoito sopii kaikille perusterveille aikuisille.  KATSO VASTA-AIHEET >

bottom of page