IMG_9931.JPG

LED -valohoito (PDT - Photo Dynamic Therapy) on ihon pintaa rikkomaton hoito, jossa käytetään kliinisesti todennettua valoenergiaa edistämään ihon luonnollista uusiutumista ja korjaantumista – ilman kipua ja toipumisaikaa.  

LED- valoterapia (Photo Dynamic Therapy) on uusi ja tehokas hoito, jossa käytetään kliinisesti todennettua valoenergiaa edistämään ihon luonnollista uusiutumista sekä vaurioituneen ihon korjaantumista ja rauhoittumista – ilman kipua ja toipumisaikaa. Hoito tehoaa heti ensimmäisestä hoitokerrasta lähtien palauttaen ihon elinvoimaa ja tuoden sille tervettä hehkua. Sarjahoidolla saavutat parhaat mahdolliset tulokset, jotka kestävät pitkään. Hoidolla on saavutettu erinomaisia tuloksia erilaisten iho-ongelmien hoidossa sarjahoitona kuten rosaceassa ja aknen hoidossa. LED-valooito on erinomainen lisä myös muiden hoitojen yhteyteen tehostamaan hoitojen vaikutusta.

 

Led-valo on tiheää valoa ja tämä kyseinen aallonpituus pureutuu ihosoluihin asti. Täysin luonnollinen foto- biokemiallinen reaktio muuntaa ihossa valoenergian soluenergiaksi. Kliinisissä tutkimuksissa on osoitettu, että LED-valossa ihosolut kasvavat 150-200 kertaa nopeammin, kuin vertailusolut tavallisessa luonnonvalossa. Lisäksi led-valo auttaa ihoa tuottamaan D-vitamiinia vielä pitkään hoidon jälkeen.

LED valohoito on rentouttava, kivuton hoitokokemus, jolla on tutkitusti myös mielialaa kohottavia vaikutuksia. 
 

Valohoitolaite lähettää 7 eri aallonpituutta:

1. Sininen valo (470nm) parantaa aknea sen puhdistavan ja antibaktee-risen ominaisuuden vaikutuksesta. Vähentää tehokkaasti nesteen määrää kasvoilla ja tekee ihosta tasaisemman näköisen – tulehdus-pesäkkeet laskevat huomattavasti ja iho rauhoittuu. Desinfioi ihoa rikkomatta ihon suojakerrosta.


2. Turkoosi (490nm) Edistää imunesteen virtausta vaikuttaen lymfakiertoon, vaikuttaen mm. turvotusta poistavana.


​3. Vihreä (520nm) rauhoittaa ja tasapainoittaa ihoa. Erityisesti hyvä couperosa, rosacea iholle rauhoittamaan ja tukemaan ihon paranemisprosessia.

 

4. Keltainen (590nm) Stimuloi solu-uudistusta, hajottaa pigmenttiä ja kirkastaa ihoa.

 

5. Punainen valo (630nm) lisää kollageenin tuotantoa viisinkertaiseksi. Käynnistää ihon korjausmekanismit, herättää fibroblastisolut sekä nopeuttaa solujen kasvua. Uudistavan ominaisuuden vuoksi tasoittaa ihon väriä ja pigmenttimuutoksia. Valontaajuudet tunkeutuvat 3,7-3,9 mm syvyyteen ihossa.

6. Violetti (690nm) parantaa aknea sen puhdistavan ja antibakteerisen ominaisuuden vaikutuksesta. Vähentää tehokkaasti nesteen määrää kasvoilla ja tekee ihosta tasaisemman näköisen – tulehduspesäkkeet laskevat huomattavasti ja iho rauhoittuu. Desinfioi ihoa rikkomatta ihon suojakerrosta. Vaikuttaa hieman syvemmällä, kuin sininen valo.


6. Kirkas (590nm) (790THz) stimuloi solu-uudistusta. Korkea keltainen- violetti valo on korkein valontaajuus. Stimuloi imu- nestekiertoa, vahvistaa verisuonten seinämiä ja rauhoittaa herkkää ihoa. Lisäksi se vaalentaa hyperpigmentaatiota, hajottaen liikapigmenttiä, halliten melaniinin tuotantoa.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erityisesti seuraaville iho- ongelmille:
• lievän- ja keskivaikean aknen hoito
• ruusufinni (rosacea)
• iho, jossa aknearvista jääneitä pigmenttimuutoksia
• haavan ja arven paranemisen nopeuttaminen
• nopeuttaa ihon paranemista kuorivien toimenpitein jälkeen (esim. laserhionta tai kemiallinen kuorinta)

Led-valohoito ei sovellu:
• Valoherkistävät lääkkeet, kuten esimerkiksi isotretioniini, amiodaroni, metotreksaatti, atsatiopriini, doksisykliini ym. Joissakin lääkkeissä riittää muutaman päivän tauko. Soveltuvuus hoitoon täytyy varmistaa lääkärin tai sairaanhoitajan vastaanotolla.
• Fotoallergiset reaktiot ja ihottumat, albinismi, porfyria
• Autoimmuunisairaudet (lupus = punahukkatauti), Epilepsia
• Tietyt valolle herkistävät luontaistuotteet kuten mäkikuisma
• Raskaus ja imetys

ledvihr.webp
led_pun.webp
led_sin.webp

LED-valohoito

 

LED-valohoito kasvohoidon yhteydessä

 

35,00 €

LED-valohoito kasvoille

Sis. kaksivaiheisen alkupuhdistuksen, kevyen kuorinnan, aktiiviaineita sisältävän seerumin ihon tarpeiden mukaan, 20min LED-valotuksen sekä loppuvoiteet.

79,00 €

LED-valohoito kasvoille sarjahoitona

*Sis. kaksivaiheisen alkupuhdistuksen, kevyen kuorinnan, aktiiviaineita sisältävän seerumin ihon tarpeiden mukaan, 30min LED-valotuksen sekä loppuvoiteet.

*5-10 krt 65,00€ / krt

5-10 krt 65,00€ / krt

Special LED-valohoito kasvoille

Sis. kaksivaiheisen alkupuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan, koneellisen alipaine lymfa-käsittelyn kasvoille ja kaulalle yhdistettynä aktiiviaineita sisältävään seerumiin sekä 30min LED-valotuksen yhdistelmänä eri valoja kuten sininen, turkoosi, vihreä, keltainen, punainen ja taas takaisinpäin kohti ihon pintaa ja sinistä tai vodaan tehdä väriyhdistelmä ihon tarpeen mukaan.

129,00 €

Special LED-valohoito kasvoille sarjahoitona

Sis. kaksivaiheisen alkupuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan, koneellisen alipaine lymfa-käsittelyn kasvoille ja kaulalle yhdistettynä aktiiviaineita sisältävään seerumiin sekä 30min LED-valotuksen yhdistelmänä eri valoja kuten sininen, turkoosi, vihreä, keltainen, punainen ja taas takaisinpäin kohti ihon pintaa ja sinistä tai vodaan tehdä väriyhdistelmä ihon tarpeen mukaan.

5-10 krt 119,00€ / krt