top of page
carboksi.jpg

Carboksi-terapia

Vallankumouksellinen hoito mm.rypyille, veltostuneelle iholle, pigmenttihäiriöille ja aknelle. Hoito on täysin luonnonmukainen ja  tehdään ilman laitteita. Tulokset ovat näkyvissä jo ensimmäisen hoidon jälkeen. Paras tulos kuitenkin saavutetaan sarjahoidolla. Hoitoja suositellaan 1-2 krt/ viikko. Jakson pituus määräytyy asiakkaan ihon tarpeen mukaan.

Carboksi-terapiassa hiilidioksidi tunkeutuu syvälle ihon kerroksiin, kiihdyttää verenkiertoa, aktivoi aineenvaihduntaa, laajentaa verisuonia, poistaa kuona-aineita. Nämä reaktiot vaikuttavat, tulehduksiin, akneen, arpiin sekä parantavat ihon kiinteyttä, elastisuutta sekä kosteus/öljytasapainoa. Toimiva verenkierto kaikissa hiussuonissa on ensiarvoisen tärkeää. CO2:n imeytyessä verenkierto paranee ja se taas nopeuttaa kuona-aineiden poistumista. Ihon tulehdukset paranee; esim. akne ja rosacea rauhoittuvat. Ihon väri kirkastuu selkeästi ja juonteet tasoittuvat. Hoidossa käytettävän hiilidioksidi-naamion muodostama kaasu imeytyy syvälle ihoon ja tuntuu käsittelyn aikana jännänä kuplintana. Toiset aistivat sen voimakkaammin kuin toiset. Pientä kuumotusta ja nipistelyä voi myös esiintyä. Hoidon jälkeen iho on hieman punoittava. Meikin voi tehdä heti hoidon jälkeen.

Rypyt ja juonteet

Hoito edistää ihosolujen aktiivista proteiinisynteesiä ja aineenvaihduntaa, minkä seurauksena ihon elastisuus paranee ja rypyt sekä juonteet pehmenevät.

Ihon kosteuttaminen

Carboksi-terapia kosteuttaa ihoa sekä edistää ihon omaa transdermaalista kosteutta.

 

Lievä akne

Carboksi-terapia hoitaa tulehdusta syvällä ihossa sekä vilkastuttaa verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista ihosta. Hoidolla saadaan rauhoitettua aknea sekä parannettua ihon omaa puolustuskykyä tulehduksia ja ulkoisia ärsykkeitä vastaan.

 

Ihon värin parantaminen / hyperpigmentaatiot

Hiilidioksidi aktivoi verenkiertoa, jolloin kuona-aineiden poistuminen ihosta nopeutuu, iho vaalenee ja kasvojen yleisväri kirkastuu.

bottom of page