HOITOLASTA VOIT OSTAA MUKAASI KASVOHOITOJA TUKEVAT KOTIHOITOTUOTTEET, LAADUKKAAT AURINKOSUOJAT JA MEIKIT SEKÄ LAHJAKORTIT

Tilaa aika tuoteen tai lahjakortin ostoon ajanvarauksesta tai meilitse hannele@hanneleherttua.com

Environ® hoitotuotteet

Environ® -tuotteiden keskeisin ainesosa on A-vitamiini. Pysyäkseen terveenä ja vahvana, iho tarvitsee A-vitamiinia päivittäin.

 

Environ®in ainutlaatuinen Vitamin STEP-UP SYSTEM™ on voimakas yhdistelmä tärkeitä ihoravinteita. Aloita tasolta 1 ja nauti ihosi matkasta kauneuteen etenemällä portaittain tasolle 5.

Kun A-vitamiinin hoitovaikutusta tuetaan muilla tieteellisesti perustelluilla aktiiviaineilla: antioksidanteilla 
ja peptideillä, ihossa nähdään todellisia tuloksia.

Bottega Verde meikit

Bottega Verde on luonnollinen kosmetiikkasarja Italiasta, Toscanan auringon alta.

 

Perheyritys perustettiin vuonna 1972. Pääraaka-aineet (mm. viiniköynnökset, oliivit, kaurat) kasvatetaan omilla Palazzo Massainin mailla. Kyllä - luonnon monimuotoisuudelle, muut raaka-aineet hankitaan niiden alkuperämaista, kuten Välimeren maista, Chilestä ja Afrikasta. Luonnollisuus, laatu ja tuotteiden tehokkuus ovat kuuluneet Bottega Verdeen alusta alkaen.

Nannic UV-Shield

Nannicin UV-Shieldissä kemialliset UV-suoja-aineet ovat mikrokapseleiden sisällä. Mikrokapselit muodostavat ihon pinnalle suojaavan kerroksen ja heijastavat myös haitallista säteilyä pois. Tästä syystä UV-Shield sopii myös herkälle iholle ja käsin levitystä ei tarvita.

Nannic UV-Shield on helppo suihkuttaa iholle n. 3h tunnin välein. Silloin se antaa 95% suojan UVA- ja UVB-säteitä vastaan.

UV-Shieldin voi suihkuttaa suoraan meikin päälle.

50ml 50,00 €

ANP-ravintolisät

Ihon sisäinen ravinto vaikuttaa yhtä paljon ihon terveyteen ja kauneuteen kuin ulkoiset voiteet sekä hoidot.

 

Advanced Nutrition Programme™ -ravintolisät ovat ulkoisten ihonhoitojen tueksi suunniteltuja, tarkkaan valittuja kasviravinteita, kala- ja helokkiöljyä sekä probiootteja.

 

ANP-tuotteet sisältävät lähes kaikkia vitamiineja, mineraaleja, öljyjä, hyödyllisiä bakteereja sekä kasviksista saatavia ravinteita, joita terveen ja hehkuvan ihon ylläpitoon tarvitaan päivittäin.

isclinical.jpg

iS Clinical Eclipse spf 50

Päivittäiseen käyttöön ja pitkäkestoisia ulkoaktiviteetteja varten suunniteltu iS Clinical Eclipse SPF 50+ sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän tieteellisesti kehitettyjä fyysisiä aurinkosuojaa antavia raaka-aineita, läpikuultavaa dioksidia ja mikronisoitua sinkkioksidia yhdistettynä puhtaaseen E-vitamiiniin.

 

Tuotteella on huipputason vedenkestävyys ja sillä on myös laaja UVA/UVB-suojakerroin. Erittäin ohut koostumus imeytyy nopeasti ja jättää iholle rasvattoman mattapinnan.

100g 55,00 €

Nannic Self Tan Towel.JPEG

Nannic Self Tan Towel

Supersunic self tan towel itseruskettavat pyyhkeet antavat iholle kauniin rusketuksen, joka kestää iholla 5-7 päivää. Rusketus alkaa kehittymään iholla 2-12 tunnin aikana levityksestä.

 

Supersunic pyyhkeet eivät sisällä alkoholia tai parabeenejä. Niitä voi käyttää myös herkälle iholle. Pyyhkeet sisältävät DHA- ja Erythrulose-sokeria.

 

Yksittäispakatut pyyhkeet on helppo ottaa matkalle mukaan. Tuote on siisti levittää. Käytön jälkeen pese kädet huolellisesti tai käytä hanskoja.

8kpl pakkaus 20,00 €

Peel2glow-.jpg

Skintech peel2glow

Peel2glow on ammattitasoinen, 

turvallinen ja helppokäyttöinen nopea kasvohoito kotikäyttöön.

 

Hoito on puhidistava, kirkastava ja kiinteyttävä. Se sopii täydellisesti meikin alle juuri ennen juhlaa.

Kaksivaiheinen kuorintahoito on helppo käyttää ja soveltuu kaikille ihotyypeille.

Tuote on yksittäispakattu;

Oikea määrä yhdelle hoidolle. Sisältää alle 10% pitoisuuden happoa.

pH 3-3,5.

20,00 €

etrebellelips.jpeg

être belle huulituotteet

Lip Couture on ylellinen huulipuna, jonka Anti-Aging Marine Filling Spheres®  -ainesosa silottaa huulia antaen niille ylellistä täyteläisyyttä. Korjaava Lipodermol®  vahvistaa huulten suojakerrosta, korjaa rohtuneita huulia ja kosteuttaa pitkäkestoisesti.

25,00 €

Pitkäkestoisilla Lip Liner Duo Pen -huultenrajauskynillä on helppo tehdä täydelliset huulten rajaukset. Kermainen koostumus ja runsas pigmentti antavat huulillesi pitkäkestoista väriä sekä kosteutta. 4 huulten-rajauskynää, 8 upeaa sävyä!

20,00 €

RevitaLash® ripsiseerumi

RevitaLash® Advanced on uraauurtava, suuren suosion saavuttanut ripsienhoitotuote, joka sisältää tehokasta patentoitua teknologiaa ja tekee ripsistä vahvat ja näyttävät.

Se on suunniteltu kaunistamaan ja ravitsemaan omia luonnollisia ripsiäsi.

 

Parhaiden tulosten saavuttamiseksi on tärkeää, että tuotetta käytetään säännöllisesti, päivittäin.

2,0ml (3kk annos) 120,00€

Jane Iredale meikit

Jane iredale -mineraalimeikeissä käytetään vain laadukkaita ja puhtaita raaka-aineita. Mineraalien korkea määrä antaa hyvän peiton, aurinkosuojan sekä hoitavuuden.

 

Tuotteet ovat hajusteettomia, eikä niitä tai mitään raaka-aineita testata eläinkokeilla. Lisäksi tuotteissa on maailman ainoana mineraalimeikkisarjana merestä saatavia mineraaleja sekä granaattiomenauutetta antioksidanttina ihon kosteuden ylläpitämiseksi.

Puristepohjissa on UVA/UVB -suoja SPF 15-30 60,00 €

Active-serum-Venatrix-couperose-1024x989

Nannic Venatrix 

Tehokas hoitoseerumi couperosa-iholle, ruusufinniin sekä perinnöllisesti tummien silmän-ympärysten hoitoon. 

Säännöllisesti käytettynä vähentää kasvojen punoitusta.

 

Glykosaminoglykaani suojaa ihon soluväliainetta. Leväuute vähentää kapillaarien ja soluväliaineen rappeutumista. Vihreää teeuute vaikuttaa anti-inflammatorisesti. Seerumi

taistelee vapaita happi-radikaaleja vastaan ja vahvistaa ihon rakennetta. Soluväliaineen vahvistuessa couperosalle tyypilliset hiusverisuonet eivät pyri ihon pinnalle. 

30ml 60,00 €

Duroy® -siveltimet

Duroy® -siveltimet ovat tunnettuja laadustaan.

Siveltimet valmistetaan käsityönä. Siveltimissä käytettyjä karvoja on jopa kolmea eri laatuluokkaa. Kalleimpia ovat karvan kärjet, jotka sitovat parhaiten väriä. Aidossa karvassa on suomut, kuten hiuksessa, jotka sitovat väriä hyvin. Uudet synteettiset karvat, kuten synteettinen näätä, ovat kuitenkin jo lähes aidon karvan veroisia. Samoin Duroyn siveltimissä käytetty puu on

FSC-sertifioitua.

HERTTUATTAREN KAUNEUSPILKKU / Hannele Herttua

 

hannele@hanneleherttua.com

050 518 1101

Kirjatyöntekijänkatu 4,

00170 Helsinki

Suomen Kosmetologien Yhdistys
Suomen Yrittäjät
Helsingin Käsityö- ja Teollisuusyhdistys