Olen erikoistunut tuloksellisiin kasvohoitoihin ja

käytän hoidoissani vain tutkitusti tehokkaimpia tuotesarjoja. 

Parhaimmat tulokset saavutat kun yhdistät hoitolassa saamasi kasvohoidon

säännölliseen kotihoitoon juuri sinulle yksilöidyillä tuotteilla.

Environ®

Environ® Essential kasvohoidot 

vahvistavat ja kiinteyttävät ihoa sisältä ulospäin syöttämällä ihoon vitamiiineja sekä peptidejä tehokkaasti sinne, missä iho niitä eniten tarvitsee. Ionzyme® DF -laitteen sonoforeesi avaa “väyliä” alempiin ihokerroksiin ja pulsoiva iontoforeesi imeyttää tehoaineet haluttuun syvyyteen.

Kotihoitona käytetään hoitola-hoitoja tukevia portaittain tehostuvia A-vitamiinituotteita ja näin saavutetaan todellisia tuloksia.

Environ® on saatavilla vain Environ®-koulutuksen saaneilta ihonhoidon ammattilaisilta.

ENVIRON® -TUOTTEET LÖYDÄT TÄSTÄ 

HydraFacial™

HydraFacial™ on edistyksellinen ihonhoitoteknologia jolla saadaan aikaan todellisia tuloksia, se kuorii, poistaa epäpuhtaudet sekä 

syöttää tehoaineet syvälle ihoon.​Hoidon jälkeen iho näyttää hehkuvalta,tuntuu puhtaalta sekä kosteutetulta.

HydraFacial™ Clarifying™ syväpuhdistavassa hoidossa 

käytetään GlySal-happokuorintaa (AHA-happo ja salisyylihappo), joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia.

 

HydraFacial™ Age Refinement™ -hoidossa korjataan ikäntymisen merkkejä hyödyntäen Dermabuilder-peptidiampullia, hyaluronihappoa sekä A ja E-vitamiinia sisältäviä tehouutteita. Hoidon aikana käytetään tarvittaessa myös GlySal-happokuorintaa.

Radiofrekvenssihoito

Kiinteyttävä, ihon ikääntymistä ehkäisevä Nannic RF-hoito lämmittää ihon kerroksia johtamalla radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen - kivuttomasti ja turvallisesti.

Radiofrekvenssin elektromagneettinen ja diaterminen energia aktivoi ihon mikroverenkiertoa. Kollageeni- ja 

elastiinisäikeet vahvistuvat ja kuona-aineet poistuvat kudoksesta. Tämä fysiologinen prosessi aktivoi ihon solutoimintaa; tulokset näkyvät heti ihon kiinteytymisenä ja tasoittumisena.

Nannic-radiofrekvenssihoito on miellyttävä ja rentouttava kokemus. Hoito antaa välittömän nosteen ja napakkuuden kasvoille, parantaa ihon pintaverenkiertoa, auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainonsa, poistaa turvotusta sekä vahvistaa ihoa.

dermapen_herttuattarenkauneuspilkku.jpeg

Dermapen4™ mikroneulaus

Dermapen4™ mikroneulaus aktivoi ja heleyttää ihon pintaa; erittäin tehokas hoito juonteille, ikääntyvälle iholle, laajentuneille ihohuokosille ja arville.

 

Ihon neulaus stimuloi kollageenin tuotantoa samalla luoden ihoon ohuita kanavia, jotka voivat kuljettaa jopa 80% enemmän tärkeitä ravintoaineita syvälle ihoon auttaen ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Hoidon jälkeen iho on huomattavasti rypyttömämpi, tasaisempi ja kirkkaampi.

 

yumilashes_edited_edited.jpg

Ripsien kestotaivutus

YUMI™ Lashes 2.0 on uudenlainen ripsien kestotaivutus jolla saa omat ripset näyttämään pitkiltä,kauniilta ja näyttäviltä ilman liimaa ja irto-osia. Todellinen vaihtoehto 

ripsipidennyksille ja irtoripsille.

Taivutus kestää ripsissä 8-10 viikkoa, riippuen omien ripsien kasvusyklistä.​ Hoidon lopuksi tehdään ripsille kestovärjäys.

Meikkaus

Haluatko hurmata ja tehdä entreen?

 

Kauneus on katsojan silmissä, mutta myös salaperäisesti aistittavissa.

 

Lempeys, vahvuus tai vaikkapa naisellinen seksikkyys ei aina heti välity ulkoisesti, mutta oikeanlaisella meikillä voi tehdä melkeimpä mitä vaan - silmiin vahva katse, huulille herkkä hymy, poskipäille upea linja

tai iholle sensuelli samettisuus...

Malli: Silja Frost

Kuva: Juha Reunanen

Meikki: Hannele Herttua

Hiukset: Taru Stenberg

HERTTUATTAREN KAUNEUSPILKKU / Hannele Herttua

 

hannele@hanneleherttua.com

+ 358 50 518 1101

Kirjatyöntekijänkatu 4,

00170 Helsinki

Suomen Kosmetologien Yhdistys
Suomen Yrittäjät
hkty_bw_edited.png