Herttuattaren kauneuspilkun tiloissa toimii yhteistyössä 

koulutettu hieroja Maria Lehtinen.

 

Marian hierontatarjonnassa on sekä lihaksia että ihoa hoitavia hierontoja. 

Hieronnoissaan hän käyttää vain laadukkaita kasviöljyjä, 

jotta asiakkaan iho voisi mahdollisimman hyvin vuodenajasta riippumatta. 

KLASSINEN HIERONTA

50min 65,00 €

Klassinen hieronta tarpeen mukaan 50min joko ylä- tai alavartalolle, 80min koko vartalolle tai jos esimerkiksi jalat on kovin kireät tai kireys pitkäaikaista voidaan työstää myös vain puolikasta kehoa.  Auttaa palautumaan ja rentoutumaan työstä ja muista fyysisistä suorituksista. Ylläpitää lihasten venyvyyttä ja nivelten liikelaajuuksia sekä nopeuttaa rasituksesta palautumista. Ehkäisee rasitusvammojen syntyä ja auttaa niistä paranemista.

1h 20min 90.00 €

Please reload

VIRKISTÄVÄ JALKAHIERONTA

Alaselästä jalkoihin tehtävä hieronta, sisältää alipainekäsittelyä.  Vilkastuttaa aineenvaihduntaa, lievittää lihasjännityksiä ja toimii hyvin sarjahoitona esimerkiksi kosmeettisen selluliitin hoidossa.

1h 15min 90.00 €

Please reload

AINEENVAIHDUNTAA TEHOSTAVA HIERONTA

Manuaalinen lymfahoito koko vartalolle. Autetaan patoutunutta imunestettä liikkeelle. Lymfahieronnan vaikutuksia ovat mm; kuljettaa nesteitä kudoksista, rentoutumisen lisääntyminen ja rem-unen vaiheen syveneminen.  Hoito aktivoi suolen toimintaa joten immuniteetti vahvistuu kun taudinaiheuttajat poistuvat paremmin.

1h 10min 90.00 €

Please reload

OHJAUS

Asennon hallinnan tarkastelua ja neuvontaa esim. Spiraalistabilaatioharjoituksia. 

Myös mahdollista tehdä TFH eli sovelletun kinesiologian tasapainotus, jossa haetaan kireyden taustalla olevaa heikkoa lihasta. John F. Thien kehittämä menetelmä kohdistuu ”heikossa” lihaksessa olevaan epätasapainon purkamiseen ja näin myös ”kireä” lihas voi rentoutua ja palautua sopivaan jännitystilaan. Kehon energiavirtoihin voi vaikuttaa tasapainottamalla perinteisen kiinalaisen lääketieteen meridiaaneja, stimuloimalla käsin neurolymfaattisia ja neurovaskulaarisia heijastuspisteitä sekä stimuloimalla varsinaisia akupisteitä.

70.00 €

Please reload

HERTTUATTAREN KAUNEUSPILKKU / Hannele Herttua

 

hannele@hanneleherttua.com

+ 358 50 518 1101

Kirjatyöntekijänkatu 4,

00170 Helsinki

Suomen Kosmetologien Yhdistys
Suomen Yrittäjät
Helsingin Käsityö- ja Teollisuusyhdistys