top of page
XLASH Wake Me Up Eye Serum
Tilausinfo

Environ® -tuotteita saavat myydä vain Environ® -koulutuksen saaneet ihonhoidon ammattilaiset, joten Environ® -asiakkaanani sinun on mahdollista tilata Environ® -tuotteita joko sähköpostilla hannele@herttuattarenkauneuspilkku.fi

tai voit tulla ostoksille paikanpäälle sopimalla ajan sivujen "Ajanvaraus" -kohdasta "Tuote- /lahjakortin ostoaika".

Autan sinua mielelläni oikeiden tuotteiden valinnassa, sekä niiden käyttöön liittyvissä asioissa.

XLASH Wake Me Up Eye Serum
35,00 €

Virkistävä Xlash Wake Me Up Eye Serum -silmänympärysseerumi autaa tekemään silmänympärysihostasi kirkkaamman ja kiinteämmän.

 

Hoitava silmänympärysseerumi on suunniteltu vähentämään silmänalusien turvotusta ja silottamaan silmänympärysaluetta välittömästi ja se on kehitetty erityisesti ehkäisemään silmänympärysihon turvotusta, tummuutta ja ihovaurioita. Seerumi häivyttää tehokkaasti hentoja juonteita, vähentää turvotusta ja tummia silmänalusia sekä saa ihosi näyttämään virkeämmältä, sileämmältä ja heleämmältä. Innovatiivinen silmänympärysseerumi on kliinisesti osoittanut parantavansa ihon rakennetta yli 30 % jo 4 viikossa.

 

Xlash Wake Me Up Eye Serum sisältää vahvoja peptidejä, luonnollisesti kuorivia AHA-happoja sekä kosteuttavia ravinneaineita, jotka raikastavat ja palauttavat väsyneet silmät. Seerumi antaa elinvoimaa väsyneelle iholle, tehden ulkonäöstä nuorekkaamman ja pirteämmän.

 

  • Kirkastaa silmänympäryksiä
  • Vähentää silmäpusseja
  • Häivyttää hentoja juonteita
bottom of page