RevitaLash® Double Ended Volume Set
Tilausinfo

Environ® -tuotteita saavat myydä vain Environ® -koulutuksen saaneet ihonhoidon ammattilaiset, joten Environ® -asiakkaanani sinun on mahdollista tilata Environ® -tuotteita joko sähköpostilla hannele@herttuattarenkauneuspilkku.fi

tai voit tulla ostoksille paikanpäälle sopimalla ajan sivujen "Ajanvaraus" -kohdasta "Tuote- /lahjakortin ostoaika".

Autan sinua mielelläni oikeiden tuotteiden valinnassa, sekä niiden käyttöön liittyvissä asioissa.

RevitaLash® Double Ended Volume Set
37,00 €

Primer ja Mascara nyt yhdessä!

 

Double-Ended Volume Set on kaksiosainen  2-in-1-tuotte jossa yhdistyvät RevitaLash® Cosmeticsin palkitut Volumizing Primer -pohjustustuote ja Volumizing Mascara -musta ripsiväri. Tuote on tarkoitettu ripsien pohjustamiseen, tuuheuttamiseen ja korostamiseen. Lopputuloksena upean näyttävä ripsirivistö.

 

Vaikutukset: 

  • Kaksivaikutteinen, kaksipäinen tuote sisältää RevitaLash® Cosmeticsin Volumizing Primer -pohjustustuotteen ja Volumizing Mascara -maskaran, joiden hoitavat koostumukset tekevät ripsistä valloittavan pitkät, tuuheat ja intensiivisen väriset.
  • Primer sisältää peptidejä ja panthenolia, jotka hoitavat ripsiä tehden niistä joustavat ja kestävät. Ripsesi vahvistuvat ja ripsivärin koostumus levittyy ripsiin kauniisti koko niiden pituudelta.


Säihkettä silmiin! 
VINKKI: Levitä yksi kerros mustaa Volumizing maskaraa ja sen päälle kaksi-kolme kerrosta sinistä Volumizing Primeria. Sininen saa katseesi kirkastumaan kauniisti!