top of page
Orgoniittipyramidi
Tilausinfo

Environ® -tuotteita saavat myydä vain Environ® -koulutuksen saaneet ihonhoidon ammattilaiset, joten Environ® -asiakkaanani sinun on mahdollista tilata Environ® -tuotteita joko sähköpostilla hannele@herttuattarenkauneuspilkku.fi

tai voit tulla ostoksille paikanpäälle sopimalla ajan sivujen "Ajanvaraus" -kohdasta "Tuote- /lahjakortin ostoaika".

Autan sinua mielelläni oikeiden tuotteiden valinnassa, sekä niiden käyttöön liittyvissä asioissa.

Orgoniittipyramidi
45,00 €

Orgoniittipyramideja voi käyttää ympäristön tai kodin ja minkä tahansa paikan tai ihmisen energiakentän ja luonnon yleisen energiaverkoston parantamiseen. 
 

Monet ihmiset huomaavat positiivisia emotionaalisia vaikutuksia orgonigeneraattoreiden vaikutuspiirissä. Mieliala, tunteet ja kehon energiat varautuvat positiivisella energialla ja olotila paranee. Voidaan siis puhua nostattavasta vaikutuksesta. Kun asetat orgoniitin makuuhuoneeseen voit huomata kuinka unen laatu paranee ja syvenee.


Orgon-energialla tai orgonilla viitataan elämänvoimaan samoin kuten sanoilla chi, prana, mana tai eetteri. Dr. Wilchelm Reich otti nimityksen käyttöön 1930-luvulla. Hän kuvasi nimeämäänsä orgon-energiaa näin: “Alkuperäinen kosminen energia, universaalisti läsnä ja demonstroitavissa visuaalisesti, lämpötilallisesti, elektroskooppisesti ja Geiger-Muller -mittareiden avulla. Elävässä organismissa: biologinen energia.”

Wilhelm Reichin teoria on kun orgaanista ainetta ja metallilevyjä laitetaan vuorotellen yhteen, syntyy niiden välille orgonin virtausta. Hän rakensi ns. orgon-akkumulaattoreita, joiden hän uskoi kokoavan ja “tiivistivän” ympäristön orgoonin yhteen paikkaan. Hän kehitti tälle keksinnölle monenlaisia sovellutuksia terveydenhoidossa ja energiantuotannossa. Orgoniiteissa on puolet orgaanista ja puolet epäorgaanista materiaalia.

 

Orgoniittipyramidit puhdistavat kotisi energioita ja suojaavat sähkömagneettiselta säteilyltä.

 

 

  • Pyramidit lataavat kauttaan positiivista energiaa keskeytyksettä, ovat siis sähkömagneettista säteilyä poistavia ''voimalaitoksia ''
  • Orgon pyramidit virrattavat kauttaan energiaa/chi´tä/pranaa ja muuntavat sitä harmonisoiden ympäristönsä yleistä energiaverkostoa ja muuntavat mm.erilaisten säteilylähteiden (5G verkot, Emf säteily, ydinvoimalat, gsm-mastot, langaton viestintä ja voimakkaat sähkölinjat) tuottaman epäharmonisen energian luonnolliseen harmoniseen muotoon ja näin siis tuottavat harmonista orgoonia/energiaa.
  • Orgoniittia voi käyttää ympäristön tai kodin ja minkä tahansa paikan tai ihmisen energiakentän ja luonnon yleisen energiaverkoston puhdistamiseen.
  • Tietoisuuden `herääminen´ ja kasvu, arvojen parantuminen ja yleinen valveutuminen.
  • Sängyn vieressä tai alla orgoniittia pitäneiden ihmisten useat kertomukset todella syvistä ja elävistä unikokemuksista sekä paremmasta levosta.
  • Yleinen herkistyminen energian ja sen laatuisuuksien aistimiselle.


 

bottom of page