top of page
Nannic UV-Shield aurinkosuoja
Tilausinfo

Environ® -tuotteita saavat myydä vain Environ® -koulutuksen saaneet ihonhoidon ammattilaiset, joten Environ® -asiakkaanani sinun on mahdollista tilata Environ® -tuotteita joko sähköpostilla hannele@herttuattarenkauneuspilkku.fi

tai voit tulla ostoksille paikanpäälle sopimalla ajan sivujen "Ajanvaraus" -kohdasta "Tuote- /lahjakortin ostoaika".

Autan sinua mielelläni oikeiden tuotteiden valinnassa, sekä niiden käyttöön liittyvissä asioissa.

Nannic UV-Shield aurinkosuoja
49,95 €

Nannic UV-Shield on suihkutettava aurinkosuoja, joka säännöllisesti lisättynä suojaa ihoa haitallisilta UVA ja UVB -säteiltä 95%.

 

Päivittäin on hyvä käyttää UV-suojausta vaikka aurinko ei paistaisi suoraan taivaalta. Vesi ja lumi moninkertaistavat UV-säteilyn määrää. Aktiivisesti ulkoillessa suositellaan UV-suojausta lähes vuoden ympäri.

 

Miksi NANNIC UV-Shield on ainutlaatuinen?

 

  • NANNIC on vuosien ajan tietoisesti välttänyt lisäämästä aurinkosuojaa hoitotuotteisiinsa. Jos hoitotuotteessa on mukana suoja-aineita se vaikuttaa tuotteen koostumukseen. 

 

  • Nannicin UV-Shieldissä kemialliset UV-suoja-aineet ovat mikrokapseleiden sisällä. Mikrokapselit muodostavat ihon pinnalle suojaavan kerroksen ja heijastavat myös haitallista säteilyä pois. Tästä syystä UV-Shield sopii myös herkälle iholle ja käsin levitystä ei tarvita.

 

  • Hoitavat ainesosat suojaavat aktiivisesti ihosoluja UV-vaurioilta ja vähentävät ihon DNA-vaurioita . Tämä tekee UV- Shieldistä tehokkaan ikääntymistä ehkäisevän, suihkutettavan suojan kasvoille. Auttaa ihoa kiinteytymään, pysymään joustavana ja kosteuttaa tehokkaasti. Ehkäisee pigmenttimuutosten syntymistä.

 

  • Nannic UV-Shield on helppo suihkuttaa iholle 2-3h tunnin välein. Silloin se antaa 95% suojan UVA- ja UVB-säteitä vastaan.

 

  • UV-Shieldin voi suihkuttaa myös suoraan meikin päälle. Ihosta ei tule tahmeaa ja suihke lähes tuoksuton.

 

  • Ei tahraa vaatteita.

 

bottom of page