Nannic UV-Shield aurinkosuoja
49,00 €

Nannic UV-Shield on suihkutettava aurinkosuoja, joka säännöllisesti lisättynä suojaa ihoa haitallisilta UVA ja UVB -säteiltä 95%.

Päivittäin on hyvä käyttää UV-suojausta vaikka aurinko ei paistaisi suoraan taivaalta. Vesi ja lumi moninkertaistavat UV-säteilyn määrää. Aktiivisesti ulkoillessa suositellaan UV-suojausta lähes vuoden ympäri.

 

Miksi NANNIC UV-Shield on ainutlaatuinen?

 

  • Nannicin UV-Shieldissä kemialliset UV-suoja-aineet ovat mikrokapseleiden sisällä. Mikrokapselit muodostavat ihon pinnalle suojaavan kerroksen ja heijastavat myös haitallista säteilyä pois. Tästä syystä UV-Shield sopii myös herkälle iholle ja käsin levitystä ei tarvita.

 

  • Nannicin UV-Shield suojaa aktiivisesti ihosoluja UV-vaurioilta. Tämä tekee UV- Shieldistä tehokkaan ikääntymistä ehkäisevän, suihkutettavan suojan kasvoille. Auttaa ihoa kiinteytymään, pysymään joustavana ja kosteuttaa tehokkaasti. Ehkäisee pigmenttimuutosten syntymistä.

 

  • Nannic UV-Shield on helppo suihkuttaa iholle 2-3h tunnin välein. Silloin se antaa 95% suojan UVA- ja UVB-säteitä vastaan.

 

  • UV-Shieldin voi suihkuttaa myös suoraan meikin päälle. Ihosta ei tule tahmeaa ja suihke lähes tuoksuton.

 

  • Ei tahraa vaatteita.

 

HERTTUATTAREN KAUNEUSPILKKU / Hannele Herttua

 

hannele@hanneleherttua.com

+ 358 50 518 1101

Kirjatyöntekijänkatu 4,

00170 Helsinki

Suomen Kosmetologien Yhdistys
Suomen Yrittäjät
imdb.jpg
elonet.jpg
wift_finland.jpg
hkty_bw_edited.png