top of page
access-bar.png

ACCESS BARS® -ENERGIAHOITO

“Stop trying to calm the storm.

Calm yourself and the storm will pass.”

 

Access Bars® on tieteellisesti tutkittu hoito, joka vapauttaa mielesi ja kehosi ajatuksista, tunteista ja tuomitsemisesta, joita et enää tarvitse.

Hoidossa aktivoidaan 32 pään energiapistettä lempeästi ja kevyesti. Näiden pisteiden käsittely stimuloi positiivisia muutoksia aivoissa. Hoitoa voi ajatella ikäänkuin tietokoneen kovalevyn puhdistuksena. Tilalle avautuu vastaanottamisen tila, jolloin keho ja mieli voivat alkaa luoda sitä, mitä ne eniten kaipaavat. Sen tuloksena vapautat itsestäsi helpommin sellaista, mikä ei salli sinun vastaanottaa uutta ja parempaa. Muutosta voi tulla esim. luomiskykyyn, terveyteen, raha-asioihin, seksiin, ihmissuhteisiin, uneen, ahdistukseen, stressiin ja moniin muihin asioihin.


Access Bars® -hoidosta on tehty tieteellistä tutkimusta, jolla on pystytty todentamaan neurologiset ja fyysis-emotionaaliset vaikutukset. Vaikutukset ovat henkilökohtaiset ja eroavat hoitokerrasta toiseen.
 
– helpottaa nukkumista


– parantaa unen laatua


– rentouttaa


– vähentää stressiä


– vapauttaa alitajuisia uskomuksia, tunteita, ajatuksia ja muistoja


– vähentää häiritseviä ajatuksia


– helpottaa ahdistusta ja masennusta


– vähentää paniikkioireita


– elvyttää kehon omia paranemisprosesseja


– lisää kehon energiavirtausta


– auttaa elämän muutoksissa


– lisää tietoisuutta


– tuo lisää elämäniloa ja energiaa

 

Access Bars® -hoito sopii kaikille.

​​

energia.jpg

KVANTTIHYPNOOSI -ENERGIAHOITO

 

Kaikki tieto on jo sinussa itsessäsi!

 

Kvanttihypnoosi on uuden ajan puhdas energiahoito ja itseparantumisen keino. Se on matka itseen, korkeimpaan tietoisuuteen.

Kvanttihypnoosi on luonnollinen tila jossa ihminen on tarkkailijana

ja vastaanottajana omalle korkeimmalle viisaudelleen - intuitiolle. Tätä samaa viisautta ihmiset käyttävät päivittäin huomaamattaan, toisinaan myös tiedostaen. Meillä jokaisella on valtava tietopankki itsessämme, asia johon intuitiokin perustuu, ja tätä tietoa kvanttihypnoosi-istunnossa käytetään hyväksi.

Kvanttihypnoosi auttaa sinua itse parantamaan itseäsi, koska vastaukset ovat olemassa jo tietoisuudessasi tässä hetkessä. Kvanttihypnoosi on tekniikka siihen, että pääset tähän tietoon

käsiksi transsin avulla. Kvanttihypnoosi etenee rakkaudellisesti ja pakottamatta sinun korkeimman tietoisuutesi ohjauksessa, jolloin minkä tahansa asian kohtaaminen tapahtuu laajemmasta ymmärryksestä käsin. Kvanttihypnoosi on turvallinen metodi ja hoidon jälkeen tunnet itsesi virkistyneeksi ja levolliseksi.

Toisin kuin perinteinen hypnoosi, kvanttihypnoosi nojaa ihmisen sisäiseen viisauteen. Hoito etenee aina parhaalla mahdollisella tavalla, koska sitä ei ohjaa rationaalinen mieli eikä siinä anneta mielelle komentoja miten toimia.

Istunto on aina luottamuksellinen.

 

Kvanttihypnoosi ei korvaa lääketieteellistä hoitoa eikä sitä suositella, jos kärsit vakavista mielen sairauksista. 

Olen aloittanut Kvanttihypnoosin harjoitushoidot.

Harjoitushoidon hinta on 99,00€

 

Art: Barbara A Lane

bottom of page