top of page
Valmistautuminen kvanttihypnoosi-istuntoon

 

Mieti ennen istuntoa:

- miksi haluat istunnon (haluathan istunnon itse - sinun oma motivaatiosi on avainasemassa onnistuneelle istunnolle)

- mihin elämänasiohin haluat selvyyttä / muutosta / parannusta

 

Halutessasi voit tehdä kysymys- ja toivelistan edellä mainittuihin asioihin liittyen ja tuoda listan mukanasi (max. 3 asiaa tärkeysjärjestyksessä).  Oman elämän ja asioiden miettiminen ja jäsentäminen laittaa prosessin alulle ja helpottaa näin jo varsinaista istuntoa. Luota kuitenkin, että saat istunnosta juuri sen, mitä eniten tarvitset. Tiedosta myös, että se ei ole välttämättä ollenkaan sitä, mitä haluat. Luota siihen että saat vastauksen. Kaikki tieto on sinussa. Älä kuitenkaan lannistu, jos koet ettei vastaus avaudu. Se avautuu kyllä, kun on oikea aika. Riittää myös että olet vain utelias kokemaan tämän energiahoitomuodon.

 

On hyvä että varaat ajan vähintään viikon päähän niin että ehdit hieman ajatella asioita ja näin aktivoida kehoa hoidon vastaanottamiseen. Usein myös istunnon varaamisen jälkeen, päiviä tai jopa viikkoja ennen istuntoa, unimaailma aktivoituu ja/tai erilaisia outoja tuntemuksia nousee pintaan. Tämä on merkki siitä, että prosessi istunnon suhteen on jo alkanut. 

Istunto aloitetaan keskustelulla tilanteestasi ja mitä olet hakemassa istunnolta. Tämän jälkeen autan sinua saavuttamaan rentoutuneen, kevyen transsitilan. Tuossa tilassa koet tilanteita ehkä toisesta elämästä, nykyisyydestä tai tulevaisuudesta tai muista ulottuvuuksista.  Vastaukset saapuvat sinun kauttasi kevyessä transsitilassa. Saat ohjausta asioihin, joihin olet toivonut apua. Päätämme istunnon keskusteluun istunnon aikaisista tapahtumista, luottamuksella. Muistat kaiken jälkeenpäin, toisin kuin perinteisessä hypnoosissa. Kuitenkin kvanttihypnoosin kokemus on kuin uni, jonka kuvat ja kokemukset alkavat unohtumaan melko nopeasti. Tämän vuoksi sessio kannattaa äänittää, jotta voi palata syventämään koettua ja liittämään sen arkeen. Tulkinnan voit tallentaa omalla laitteellasi.

Joskus istunto laittaa kehossa puhdistusreaktion päälle, jolloin jälkikäteen voi tulla mm. oksettava olo, päänsärkyä, vanha vaiva nousta hetkellisesti pintaan jne. Tämä voi olla kehon viesti levätä, koska alkanut prosessi on edelleen päällä. On hyvä ymmärtää, että huono olo ei merkitse mitään pahaa tai huonoa tapahtuneen vaan voimallista reaktiota, koska mhdollisesti on tapahtunut niin paljon.


Kvanttihypnoosi ei korvaa lääketieteellistä hoitoa eikä sitä suositella, jos kärsit vakavista mielen sairauksista. 

bottom of page